سه‌شنبه, 26 شهريور 1398
  • ساعت : ۷:۴۹:۲۶
  • تاريخ :
     ۱۳۹۳/۰۱/۲۶ 
  • تعداد بازدید : 1295
  • کد خبر : ۳۶۶۹۲
پارك علم و فناوري استان سيستان و بلوچستان در شهر زاهدان برگزار میكند
نخستین همایش ملی الكترونیك دستاوردهای نوین در علوم غذایی
10 تير 1393 تا 11 تير 1393
حوزه(هاي) تحت پوشش: ايمني شناسي
تاريخ برگزاري: 10 تير 1393 تا 11 تير 1393
تاريخ برگزاري ميلادی: 2014-07-01 - 2014-07-02
برگزار کننده: پارك علم و فناوري استان سيستان و بلوچستان
محل برگزاري: زاهدان
وضعیت کنفرانس: در حال پذيرش خلاصه مقاله

تاریخ‌های مهم:
مهلت ارسال چکیده: 1393/3/20
مهلت ارسال اصل مقاله: 1393/3/30


محورهاي همايش:

 كاربرد بيوتكنولوژي در فرآوري و نگهداري مواد غذايي
- فناوريهاي نوين در صنايع غذايي (فرآيندهاي غشايي ، نانوتكنولوژي ، فشار بالا و فراصوت ، ...)
- روشهاي نگهداري مواد غذايي
- توليد مواد غذايي فراسودمند و رژيمي
- كاربرد ضايعات مواد غذايي
- مهندسي فرايند در صنايع غذايي
- افزايش بهره وري در صنايع غذايي
- بهينه سازي روشهاي توليد مواد غذايي
- كنترل كيفيت در صنايع غذايي
- بهداشت مواد غذايي قبل و حين توليد ، توزيع و مصرف
- سموم و تركيبات ضد تغذيه اي در مواد غذايي
- نقش تغذيه در سلامت جامعه

 

اطلاعات تماس با دبیرخانه:
تلفن دبيرخانه: 05412410086
فکس دبيرخانه: 05412410087
آدرس دبیرخانه: زاهدان - خيابان دانشگاه - دانشگاه سيستان و بلوچستان - پارك علم و فناوري سيستان و بلوچستان
ایمیل: info@ecfs.ir
وب‌سایت: http://www.ecfs.ir/fa
دبیر علمی آقای دکتر محمدعلي نجفي
دبیر اجرایی آقای مهندس ناصر سلطاني
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    5.3.12.0
    V5.3.12.0